トロント掲示板 (料理・グルメ) - No.26101
Toronto Cooking Exchange ! (Japanese)
(トロント) 2012-07-03 08:31:58
I am looking for a person who loves cooking your country's food and loves to know Japanese cooking.
I have a Japanese cooking license and had the cooking classes in Japan.
I just moved to Toronto this year.
I want to enjoy learning any international foods in any countries. Especially, I love a home cooking which you have in your house.
Can we exchange the cooking?
'-Woman only
-45 minutes cooking each (= in total one hour and half)
-Two dishes
-My house in downtown
I am happy to receive any question from you.
Best regards,
投稿する掲示板間違ってませんか?
予想するに、英語で書いてあるけど日本人でトピ主さんが提供するのは日本食ですよね?
他国の方と他国のお料理とエクスチェンジしたいんですよね?
他の言語だったらともかく、一般的に日本語を話すのは日本人のみ
このサイトは日本語が主言語なので、ユーザーの
自国の料理は日本食になっちゃうと思いますが、、、
なんにしてもお料理エクスチェンジ楽しそうですね!
言語交換はある意味退屈なので、何かアクティビティーを通した方が
有意義で楽しい時間を過ごせそうですね!
woman only?????
すごく怪しい。なんで女性のみなのか理由が聞きたい
しかも、自宅で、
本人が女だからじゃない?
自宅で2人きりでやるから異性は避けたいでしょ、、、変な意味で無くても
ビジネスが関係してない私的な目的での募集は
年齢、人種や性別を指定しても差別にはなりませんよ。(言葉狩りはできるけどね)