カナダ掲示板 (生活) - No.259986
たかしの名言コーナー
(東京好きだお(๑♡∀♡๑)) 2023-10-05 20:03:22このコーナーはたかし(ワタクシ)が名言を書くコーナーです。誰も何も書かないでください。
Why my sis decide any marriage.
She consider that there is not good man in japan. and foreigner is scary for her.
⚫⚪●○■□⬛⬜★☆◆◇▲△▶▷▼▽◀◁◐◐◑♀♂♤♡♧♢♠♥♣♦✙✚✛✜✝✞✠✡✣✣✥✦✧✨✨✩✪✫✯✰✱✳✶✹✺✼✽✾✾❀❁❂❃❄❅❆❈❈❉❋❌❍❎❐❐❑◈◉◣◥❢❣❣❥\
¢ಥ_ಥಥ_ಥ( ≧Д≦)(´ . .̫ . `)(๑´•.̫ • `๑)ಥ_ಥ(´;︵;`)(。•́︿•̀。)(っ˘̩╭╮˘̩)っ( ;∀;)(´;ω;`)( ・ั﹏・ั).·´¯`(>▂<)´¯`·.ಠಗಠಠ∀ಠ(ಠ_ಠ)━☆゚.*・。゚(눈‸눈)(ب_ب)(ノಠ益ಠ)ノಠ◡ಠಠ∀ಠ(╯ರ ~ ರ)╯︵ ┻━┻(┛✧Д✧))┛彡┻━┻┻┻︵¯\(ツ)/¯︵┻┻┻━┻︵└(՞▽՞ └)ʕノ•ᴥ•ʔノ ︵ ┻━┻⁽⁽◝( •௰• )◜⁾⁾♪┌|∵|┘♪ヾ( ͝° ͜ʖ͡°)ノ♪(「`・ω・)「( /^ω^)/♪♪(☉。☉)!ヾ(*’O’*)/(゚ο゚人))(ʘᗩʘ’)(ノ゚0゚)ノ~U^ェ^U( ͡°ᴥ ͡° ʋ)(´(ェ)`)(´(ェ)`)(^._.^)ノ~>`)~~~Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ…ᘛ⁐̤ᕐᐷᕙ (° ~͜ʖ~ °) ᕗᕙ( : ˘ ∧ ˘ : )ᕗᕦ(ಠ_ಠ)ᕤᕙ(ಠ ਊ ಠ)ᕗ
i fifty minutes ago had seemed that today is saturday.
Whoaaaaaa
And 2 hours ago, i drank cow yogurt of Indian selling firstly.
It is so bad. Burnt taste...Why?
And his yogurt still has milk. like...half milk.
Anyways, so bad burnt taste
Crazy?
i don't know why i should't go cheep sex-able girls.
Thus far, i often get cheep girls.
but i don't ever have venereal disease.
i like technical sex.
Very good is it.
you don't know yet?
my sex is that grow up doing a sex whenever, every time.
ヤバい。
部屋に女入って来た
男連れて
likely Chinese.
マジか
うるさい
Chinese girl okかよ
めちゃくちゃ入ってくる
purhups Chinese girl who has on like red glasses to study is entering male room again and again, several time.
certainly she is erotic.
マジヤバい
女一緒に寝る気や
インド人2人
中国人男2人
中国人女メガネとったら可愛い1人
白人1人
たかし1人
いまわ
横のインド人55歳くらいかな、赤のパンツ1枚で布団かぶってない。
エロすぎやろ。
100パーセント寛いでる。
寒くないのか?
Why indian is relaxed wherever.
インド占星術で何がわかるのか?
性質、性格、人生で起こることが、わかります。 どの時期に、どのタイミングで、どの惑星の影響を受け、またその時がどういった時期なのかがわかります。 その時期を、どう過ごすかを知ることで、迷うことが少なくなり、本来の目的に集中することが出来ます。 上手くいくとき、いかないとき。
https://coubic.com › vedicjyotish
JYOTIRMAYA // インド占星術師 ARAKI - STORES 予約(予約システム)
インド人は星占いも信仰します。
牛は食べません。
肉は食べません。
カレーはまあまあかな HAHAHA
ナン? は美味い
いや、白人やインドはチガう
白人は絶対連泊してる
冷蔵庫の中に食べ物めちゃくちゃ あるし
スーツケースとかずっと 1階の隅に置きっぱなし
サイバージャヤよりクアラルンプール物価高い
サイバージャヤは1件、タダで飯大量にくれたんだ
マジ美味い。あざす
今日はインドのカレー
味薄いねん
ケチャップとこしょう、ソース掛けて丁度→激笑
不味い店多いな。インド
不味いというか、どこもぬるい。ぬるくて、薄い味。
後は、水が悪いな